Första veckan avklarad!
Visst, jag åt lite chips på lördagen. Och jag har kanske tryckt i mig lite väl mycket camembert under veckan. Men jag har tackat nej när jag blivit bjuden på praliner. Jag har avstått från fikabröd. Jag har motstått frestelsen att köpa en chokladbit på vägen hem från jobbet. Och när min yngste son råkade frågade mig om jag ville ha en hemlagad chokladboll i fredags var jag stark nog att inte ramla i fällan.
Nu börjar min andra vecka och det känns faktiskt som om suget har släppt lite. Kanske börjar jag bli avgiftad...
Är du också en godisråtta som vill trappa ner på snaskandet? Gör mig gärna sällskap under min godisfria månad! Den 19/1-18/2 bloggar jag om mina med- och motgångar och varje dag presenterar jag ett nytt tips mot sötsuget.
Emil med en läcker chokladboll - som jag klarade av att tacka nej till!
Vad duktig du var!!!
Den bollen hade jag aldrig klarat...........men är chokladbollar godis? Havregryn, smör, kakao, socker och om man tar kokos på så blir det lite mindre socker :-)
Känns grymt att bara se den....MUMS! Godislådan var inga problem (har aldrig gillat godisar med "fina"papper). Men den här chokladbollen får mig att drägla här på jobbet........ :-( PUH! måste ta en banan! NU!
P.S. Ser framför mig ett fat med chokladbollar i kylen som barnen brukar ställa dit och jag äta av varje gång jag öppnar kylskåpsdörren. Hade du det under helgen så borde du få en bragdmedalj nu ;-) D.S
Herregud! Hur klarade du den bollen?
Jag hade inga problem med godislådan (gillar inte praliner med papper på) men den där chokladbollen skulle jag kunna göra mycket för just nu! PUH!
Men är Chokladbollar egentligen godis? Havregryn, kakao, smör och lite socker. Tar man sen kokos på så kan det väl inte räknas som godis? :-)
Klarade du detta så fixar DU det här!
PS När mina barn gör såna läckerheter brukar de stå i kylen och fresta varje gång jag öppnar kylskåpsdörren, var det så i din kyl i helgen så är du värd en bragdmedalj nu DS
Sorry att det blev två kommentarer men den ena kom inte in i bloggen sen kom båda :-) Teknikens under är inte lika snabbt som sötsugna mammor! ;-)
Vad tror du om att traditionellt fritera camemberten med lite hjortronsylt till? ;-)